
Fetaostspäckad kycklingfilé med kall örtsås i ett hav av pasta...
Gott folk, god mat... Fyndade inte bara lax förra veckan, utan ett kilogram finfina kycklingbröstfiléer. Ovan ser ni en utav dem.
Började med att göra den kalla örtsåsen, lätt creme-fraiche, citronsaft, finhackad rödlök, timjan, rosmarin och lite flingsalt. Skjuts in i kylen. Under tiden såsen blev riktigt kall skar jag upp en kycklingfilé och fyllde den med fetaost, vek ihop den till ett paket och ner i stekpannan. Kryddade med lite svartpeppar till en början, lite salt och sist men inte minst, någon minut innan servering en lätt dusch av rosmarin. Tycker smakerna kompletterade varandra väl och ja, gott, billigt snabbt och enkelt.
Kan det bli bättre än så? Om man nu bortser från att filén påminner om ett kvinnligt kön med vit sås som rinner ut...
/C
2 kommentarer:
Här kämpar jag i nästan ett år med att fotta allt jag äter.. inget är så bra som den där bilden. Bra matbild. Sexig kycklingfilé!
man tackar :)
den var sexig... haha hajar du. ne den va dålig.
Skicka en kommentar